EKSTRA Nyhedsbrev 08.09.2022

ÆBLEFESTEN på SØNDAG den 11. september FLYTTES
Præsterne Lene Hjære Østergaard og Christian Bylund har haft travlt med at planlægge efterårets økumeniske æblefest på søndag i Gl. Tølløse. Pga. syg-dom bliver den flyttet til vores kirke på Kvarmløsevej. – Christian Bylund siger:
‘På søndag den 11. september skulle vi fejre fælles æblefest med Gl. Tølløse kirke. Lene Hjære er netop blevet langtidssygemeldt. Vores fælles æblefest er derfor aflyst. Men æblefest vil vi have. Derfor er alle inviteret til æblefest i kirkens Café på søndag. Det bliver en familie- og café-gudstjeneste med samtale, kage og sang. Det er stadig tanken, at vi gennemfører kagekon-kurrencen, så alle, der har lovet at bage, må gerne komme med en kage. Tak!’

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *