Kirkeskat og bidrag til Tølløse Baptistkirke

Ønsker du at følge menighedens liv og virke, kan du møde op. Alle er velkomne til gudstjenester og alt andet, der foregår i kirken. Se hvad der sker hvornår i kalenderen.

Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet på ‘nyhedsbrev’. Det giver dig mulighed for at følge med i livet og dagligdagen i kirken, og i de mange arbejdsgrene, kor m.v. Har du spørgsmål, er du velkommen til at finde den relevante at spørge under ‘kontakt’.
– og du er velkommen til at kontakte menighedens præst på allan(a)baptistmenighed.dk

Alle har mulighed for at betale kirkeskat til Tølløse Baptistkirke. I Folkekirken bliver kirkeskatten opkrævet sammen med skat. I Baptistkirken skal du selv tilmelde dig.

Udfyld formularen herunder, så vil du blive kontaktet af bidrags kassererne, Hanne og Poul Erik Jensen. De vil efterfølgende kontakte dig og tale med dig om betaling, og om hvordan du automatisk får fradrag i din skat. De vil oplyse om kontonummer og evt. Mobile Pay-nummer.