Gudstjenester

Søndagens gudstjeneste og enkelte hverdags gudstjenester er en vigtig del af menighedens liv og virke.
Vi vil gerne have afveksling i vores gudstjenestetyper. Her er en kort introduktion til de gudstjenestetyper du oftest ser i menighedens kalender.

Kl. 10.00 søndag: er en gudstjeneste med en nogenlunde fast forløb, hvor der ofte prædikes over søndagens tekst. Orgel og klaver er de gennemgående instrumenter og sange i en kombination af ældre fra salmebogen og nyere der er trykt på et program for gudstjenesten som udleveres inden gudstjenesten. Efter alle gudstjenester er der efterfølgende kaffe og kage i kirkens krypt.

Børnegudstjenester er helt på børnenes betingelser. Du kan altså ikke forvente en fast form og skal ikke bliver overrasket over frugtpauser, forhindringsløb eller andet der ikke normal forbindes med gudstjeneste, men som hører til i børnenes verden.

Morgenkaffegudstjenester afholdes i kirkens krypt. Ofte i forbindelse med ferier, hvor gudstjenestedeltagelsen er mellem 35-45 deltagere. Gudstjenesterne begynder med kaffe og friskbagt brød. Velforsynet går gudstjenesten i gang med deltagerne siddende ved borde og med deres kaffe og brød. Selvsagt er formen mindre formel, gudstjenesten lidt kortere (vi skal jo også nå kirkekaffen efter gudstjenesten) med fadervor, salmer/sange, kort prædiken og de ting der forbindes med gudstjenesten vil selvfølgelig være der.

Kristuskransgudstjenester er gudstjenester der følger perlerne i Martin Lønnebo’s Kristuskrans. Hør Martin Lønnebo fotælle her. Gudstjenesterne vil være kendetegnet ved flere medvirkende, kortere indslag og en meditativ tone. Lyt  her

Og så er der selvfølgelig gospelgudstjenester (“Gud, gospel og gulerodskage”) med gospelkoret Liberty, spejdergudstjenester m.m. som med mellemrum kommer ind i kalenderen.

Har du spørgsmål til menighedens gudstjenester er du velkommen til at kontakte menighedens præst – og selvfølgelig er alle velkomne til at deltage. Det er jo ikke vores, men Guds-tjenester. Kontakt allan(a)baptistmenighed.dk

Vil du se en søndags tekst ifølge tekstrækken kan den findes på søndagens dato både tilbage og fremad på Bibelselskabets hjemmeside her

Du kan læse Bibelen her