Retningslinjer for genåbning pinsedag

På søndag er der gudstjeneste! D. 31. maj, åbner Tølløse Baptistkirke igen, og der er stadig mange ledige pladser!

Pinsedag bliver der gudstjeneste kl. 10.00.Det bliver en gudstjeneste næsten, som vi kender. Dog vil der være mere afstand imellem os.  
Vi har ikke valgt at have tilmelding endnu, men vi vil meget gerne have en tilkendegivelse på, om du deltager. Hvis vi kommer tæt på vores max antal deltagere, så har dem der har tilkendegivet allerede fået en plads.  

En tilkendegivelse til deltagelse ved gudstjenesten søndag, kan gives ved at skrive en sms eller mail til Christian Bylund på 60716776 eller christian@bylund.dk  

Vi har valgt at være forsigtige i vores genåbning af kirken. Derfor vil der være 2 meter imellem alle stole, og ligeledes opfordrer vi til at holde god afstand til hinanden. Dette er gjort for at sikre, at alle føler sig trygge ved at deltage i gudstjenesten.  

Vi må max være 39 i kirken plus præst, mødeleder og organist. Derfor vil du blive vist hen til din plads, når du kommer til kirken. Dette gøres for at sikre afstanden til hinanden. Rundt i kirken vil der være markeret med et grønt ark på stole og bænke, hvor man kan side.  

Der vil være sang og musik til gudstjenesten. Dette er muligt, da vi arbejder med de to meters afstand til hinanden. Dog har vi i menighedsrådet besluttet, at hvis størstedelen af gudstjenesten er personer, der er særligt udsat for Corona, så kan vi vælge, at det bliver uden fællessang.  
 
Der vil desværre ikke være kirkekaffe efter gudstjenesten. Første kirkekaffe vil blive efter nadvergudstjenesten 7. juni.      


Information til Dørvagter I denne Corona-tid er der nogle enkelte ændringer i forhold til tidligere. I den kommende tid er det dørvagten sammen med præst og gudstjenesteleder, der sikrer afstanden til hinanden. Derfor henviser dørvagten til ledige pladser, når han/hun tager godt imod gudstjenestedeltagerne. Ellers er rollen, som den plejer, desværre uden håndtryk, knus og kram.    

Informationer til Rengøringshold For ikke at skabe en masse ekstra rengøring sætter vi kirken i 48 timers karantæne efter gudstjenesten. Dette gøres for, at vi ikke skal spritte møbler og døre af. Derfor opfordres rengøringshold til at klare deres normale rengøring i tidsrummet tirsdag 10.00 – fredag 10.00.    

Information til Organister I den kommende periode vil flygel og orgel kun kunne bruges af søndagens organist. Dette gøres for, at vi ikke skal spritte instrumenterne unødigt af.